Vrijdag 18 november 2022 houden we samen met het Maastricht UMC+ een bijeenkomst in Maastricht voor mensen met thymomen en thymuskanker en hun familie of naasten. De bijeenkomst start om 11.00 uur. Ben jij erbij? Je bent van harte welkom!

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen sprekers over de ontwikkelingen en de behandelmogelijkheden bij thymomen en thymuskanker. Je kunt vragen stellen aan de artsen en lotgenoten ontmoeten.

WANNEER EN WAAR?

Datum18 november 2022
Tijd11:00 - 15:30
LocatieP. Debyelaan 25
6229 HX MaastrichtProgramma

De bijeenkomst is live, niet hybride. De bijeenkomst wordt een online bijeenkomst als het door de coronamaatregelen niet door kan gaan.

Vragen insturen

Heb je nu al een vraag voor één van de sprekers? Mail deze dan naar info@longkankernederland.nl. Tijdens de bijeenkomst kun je ook vragen stellen.

AANMELDEN

Meld je voor deze bijeenkomst aan via onderstaand formulier.

Ik heb of mijn familielid/naaste heeft: *


Donatie voor bijeenkomst

Deze bijeenkomst is gratis. Wil je ons steunen? Dat kan met een vrijwillige bijdrage. Elk bedrag is welkom. Bedankt voor jouw steun!

Thymomen

Deel via

Lees verder...

  1. 26 september 2022 Doe mee met het IMPRESS-onderzoek: voor mensen met uitgezaaide longkanker die worden of werden behandeld met immunotherapie of doelgerichte therapie
    Lees verder
  2. 22 september 2022 Levend Boek over longkanker bij de Living Library in de Hogeschool Utrecht
    Lees verder
  3. 22 september 2022 Europese Commissie wil onderzoek naar prostaatkanker, longkanker én maagkanker
    Lees verder