Op donderdag 17 november organiseert Rijnstate in samenwerking met Longkanker Nederland een bijeenkomst voor patiënten met longkanker. Welke vormen van longkanker zijn er? Wat zijn de behandelmogelijkheden? Welke bijwerkingen hebben deze behandelingen? En wat kan Longkanker Nederland betekenen voor patiënten die deze diagnose krijgen?

Tijdens deze bijeenkomst geven Hans Smit, longarts Rijnstate, en een oncologieverpleegkundige antwoord op deze vragen. Daarnaast spreken we met longkankerpatiënt Renée Dubois over haar persoonlijke verhaal. We gaan met haar in gesprek over wat zij heeft meegemaakt, wat haar heeft geholpen en wat juist niet. Er is natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen en er zijn informatiestands aanwezig.

Programma rijnstate DEF

Praktische informatie

Datum: Donderdag 17 november 2022
Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Rijnstate Arnhem
Auditorium ( tweede etage, route 81)
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
Kosten: Gratis

AANMELDEN

Meld je voor deze bijeenkomst aan via onderstaand formulier. Deelname is gratis.

Ik kom: *


Donatie voor bijeenkomst

Deze bijeenkomst is gratis. Wil je ons steunen? Dat kan met een vrijwillige bijdrage. Elk bedrag is welkom. Bedankt voor jouw steun!

Bijeenkomst rijnstate

Deel via

Lees verder...

  1. 19 oktober 2022 Podcast over hersenmetastasen bij niet-kleincellige longkanker
    Lees verder
  2. 5 oktober 2022 Andere locatie symposium Waardegedreven zorg bij longkanker
    Lees verder
  3. 3 oktober 2022 Gera de Koning heeft longkanker met uitzaaiingen in de hersenen: “Er zitten dertig erwtjes verspreid in mijn hoofd. Gelukkig heb ik er nog weinig last van.”
    Lees verder