Door de belangstelling voor het symposium Waardegedreven zorg bij longkanker werd de locatie in het Maasstad Ziekenhuis helaas te klein. Het symposium is daarom verplaatst naar het Groot Handelsgebouw, een prachtig gebouw direct naast Rotterdam Centraal. Alle deelnemers zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Het symposium is vrijdag 21 oktober 2022 en is voor verpleegkundig specialisten en longoncologieverpleegkundigen.

Wanneer en waar?

Vrijdag 21 oktober 2022
10.00 - 16.00 uur
Groot Handelsgebouw Rotterdam
Ingang A - eerste etage
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

Het Groot Handelsgebouw staat direct naast Rotterdam Centraal. Het gebouw is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets. Kom je met de auto, dan is er plek in de parkeergarages. Lees meer over de bereikbaarheid.

Nog een paar tickets beschikbaar

Er zijn al meer dan 70 aanmeldingen. Ben jij erbij? Meld je dan snel aan via dit formulier op onze website. Vol = vol! Je kunt je aanmelden tot maandag 17 oktober 2022.

Kun je er toch niet bij zijn?

Er is veel interesse voor dit symposium. Kun je er toch niet bij zijn, laat het ons weten en meld je af via dit e-mailadres. Dan kunnen we jouw ticket aan een ander geven.

Hart plaatje Sponsors symposium met Amgen

Deel via

Lees verder...

  1. 3 oktober 2022 Gera de Koning heeft longkanker met uitzaaiingen in de hersenen: “Er zitten dertig erwtjes verspreid in mijn hoofd. Gelukkig heb ik er nog weinig last van.”
    Lees verder
  2. 28 september 2022 Bijeenkomst in Maastricht UMC+ voor mensen met thymomen en thymuskanker en hun familie
    Lees verder
  3. 26 september 2022 Doe mee met het IMPRESS-onderzoek: voor mensen met uitgezaaide longkanker die worden of werden behandeld met immunotherapie of doelgerichte therapie
    Lees verder