Vandaag is dag 5 van de wandelactie van Niels (21 jaar en toch longkanker). Niels loopt 10 dagen 10.000 stappen om aandacht te vragen voor longkanker en 10.000,- euro op te halen voor Longkanker Nederland.

Je kunt jezelf nog steeds aanmelden om mee te lopen en ook geld op te halen. Je leest er hier meer over.

Tussenstand:
Aantal deelnemers: 12
Aantal donaties: 159
Bedrag: 3.037,- euro

Onze tip van de dag is
Stichting OOK organiseert aankomende dinsdag 25 augustus een gratis workshop voor mensen met kanker en naasten, over hun online omgeving Mijn OOK (Mijn Optimale Ondersteuning bij Kanker). De workshop vindt plaats van 14:00 uur tot 15:00 uur, in het Patiëntinformatiecentrum PATIO van het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam. Daarnaast is de workshop online te volgen via de livestream op hun Facebookpagina, op hetzelfde tijdstip. Hierbij is er de mogelijkheid om online vragen te stellen, die live beantwoord zullen worden.

Tijdens de workshop maakt ondersteuningsconsulent Susan Gabriëls samen met de (online) deelnemers een gratis Mijn OOK account aan. Vervolgens laat zij stapsgewijs zien hoe je passende hulp bij kanker krijgt via de omgeving. Stichting OOK biedt hulp bij bijvoorbeeld je energieniveau, voorzieningen en regelgeving, impact op relaties, voeding, emoties, afscheid nemen. Susan laat zien hoe je vragen stelt aan de ondersteuningsconsulent via berichten of videobellen, hoe je gericht informatie zoekt in de bibliotheek en hoe je zelfstandig modules volgt.Deel via

Lees verder...

  1. 20 augustus 2020 Dag 4 wALK positive Challenge
    Lees verder
  2. 19 augustus 2020 Dag 3 wALK positive Challenge
    Lees verder
  3. 18 augustus 2020 Dag 2 wALK positive Challenge
    Lees verder