Een goede behandeling sluit aan bij de wensen en situatie van de patiënt. Wat de beste behandeling is, kan daarom voor iedere patiënt anders zijn. Longkanker Nederland wil graag weten op welke momenten het voor patiënten en naasten belangrijk is om samen met de zorgverlener hierover te praten. We horen graag jouw mening. Help mee en vul de vragenlijst in.

Bij Samen beslissen bespreek je met jouw arts welke behandeling het beste bij jou past. Je praat dan over alle mogelijke behandelingen, de voor- en nadelen, jouw wensen en voorkeuren en houdt rekening met andere omstandigheden. We zijn benieuwd welke informatie jij belangrijk vindt om een keuze over een behandeling te maken.

Ook horen wij graag welke uitkomsten jij belangrijk vindt bij het maken van beslissingen. Een uitkomst is een resultaat van een behandeling, bijvoorbeeld langer leven. Maar ook een bijwerking die iemand van een behandeling kan krijgen, zoals misselijkheid, is een uitkomst.

Project Uitkomstgerichte zorg

Deze vragenlijst hoort bij een landelijk project waaraan wij meedoen. Dat project heet Uitkomstgerichte Zorg. Met de resultaten van deze vragenlijst kunnen we ervoor zorgen dat de juiste informatie er komt op het juiste moment. Hiermee kunnen de patiënt en de zorgverlener samen beter beslissen wat de beste behandeling is.

Voor wie is de vragenlijst?

De vragenlijst is voor mensen met longkanker. Ook een familielid of andere naaste van iemand met longkanker kan de vragenlijst invullen.

Doe mee en vul de vragenlijst in

We stellen je maximaal 16 vragen. Niet iedereen hoeft elke vraag te beantwoorden. Het kan dus zijn dat je minder vragen hoeft te beantwoorden. Je kunt de vragenlijst invullen tot woensdag 9 februari 2022.

Alvast bedankt voor het invullen van de vragenlijst!Deel via

Lees verder...

  1. 25 januari 2022 Persoonlijk verhaal van Lennie de Man: "Geniet NU, want straks is NU niet meer!"
    Lees verder
  2. 25 januari 2022 Enquête GLCC: vertel ons jouw ervaringen met longkanker in Nederland
    Lees verder
  3. 21 januari 2022 Scholing voor zorgverleners over longkanker (geaccrediteerd)
    Lees verder