Onze koepelorganisatie NFK (Nederlandse Federatie van kankerpatiëntenorganisaties) heeft een vragenlijst geopend waarin (ex-)kankerpatiënten kunnen laten weten hoe zij de kwaliteit van het taxivervoer naar het ziekenhuis ervaren. Wat vond je bijvoorbeeld van de bereikbaarheid van het taxibedrijf? Kwam de taxi op tijd? Moest je wel eens een taxi met onbekenden delen en wat vond je daarvan?

De vragenlijst is als meldpunt onderdeel van Doneer Je Ervaring, en is bedoeld voor alle mensen die kanker hebben (gehad) en de afgelopen twee jaar gebruik hebben gemaakt van taxivervoer van en naar het ziekenhuis.

Doe mee!

Heb jij de afgelopen 2 jaar gebruikgemaakt van taxivervoer van en naar het ziekenhuis? Doe mee en doneer anoniem je ervaring door in ongeveer 3 minuten de vragenlijst in te vullen.
De vragenlijst staat open tot 25 februari 2020.

Doneer Je Ervaring: jouw ervaring telt!

Wat doet NFK met de uitkomsten?

Belangenbehartiger Pauline Evers van NFK is uitgenodigd voor een gesprek met zorgverzekeraars en andere relevante partijen, om te praten over de kwaliteit van het taxivervoer. Met de uitkomsten van deze vragenlijst kunnen wij de stem van de patiënt inbrengen. NFK doet dit samen met een aantal andere patiëntenorganisaties, namelijk Nierpatiënten Vereniging Nederland, Nederlandse Oogvereniging, Dwarslaesie Organisatie Nederland en Spierziekten Nederland. De voortgang kun je lezen op onze website en op de website van NFK-> www.nfk.nl

Initiatiefnemers

Doneer Je Ervaring is een initiatief van NFK en haar 19 lidorganisaties, waaronder Longkanker Nederland.Deel via

Lees verder...

  1. 21 februari 2020 Wat is jouw ervaring met een vast verpleegkundig aanspreekpunt in het ziekenhuis?
    Lees verder
  2. 20 februari 2020 Long-radioloog Firdaus Mohamed Hoesein versterkt rubriek 'Vraag het de arts'
    Lees verder
  3. 19 februari 2020 Medisch dagboek geeft patiënt grip op zijn behandeling
    Lees verder