Patiëntenorganisatie Longkanker Nederland en Meander Medisch Centrum houden op zaterdag 6 november 2021 de Jaarbijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie. De dag start om 10.00 uur en is in Meander Medisch Centrum in Amersfoort. November is uitgeroepen tot longkankermaand. Wereldwijd wordt er tijdens de Lung Awareness Month door patiëntenorganisaties extra aandacht besteed aan longkanker, zoals ook tijdens deze bijeenkomst.

Jaarlijks krijgen meer dan 14.000 mensen in Nederland de diagnose longkanker. Longkanker is een ingrijpende ziekte, in de eerste plaats voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar naasten. Deze Jaarbijeenkomst is speciaal voor iedereen die door deze ziekte geraakt wordt.

Informatie, ontmoeting en ontspanning

Naast informatieve lezingen over onder andere weefselonderzoek en behandeling van uitzaaiingen in de hersenen, is er ook ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Zo kunnen mensen ontspannen tijdens een massage. Ook kunnen ze andere patiënten ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Aanmelden

Toegang is GRATIS voor VRIENDEN/DONATEURS* of € 10 per deelnemer.
Door de coronamaatregelen kan elke patiënt maximaal 1 persoon meenemen. Deze bijeenkomst is niet voor professionals.

* Je bent al Vriend voor € 2,50 per maand of € 25 per jaar.
Klik hier om Vriend te worden.

Jaarbijeenkomst website

Deel via

Lees verder...

  1. 14 september 2021 Sponsoractie Ian Blom: Meer onderzoek mogelijk maken naar thymomen en hart- en longziekten
    Lees verder
  2. 8 september 2021 RTL Boulevard: De vlag mag uit bij Sylvia uit MAFS: 'Tumor is geslonken'
    Lees verder
  3. 7 september 2021 Podcast: Dit is het verschil tussen longkanker bij rokers en niet-rokers: ‘Grotere schade biedt betere behandelopties’
    Lees verder