Ian Blom loopt op 17 oktober een halve marathon om aandacht te vragen voor onderzoek naar thymomen en om zijn dankbaarheid naar zijn artsen uit te spreken.

Meer dan 2 jaar lang heeft hij hinder ondervonden van pericarditis en inadequate behandelingen hiervan. Na zelf diagnostiek verricht te hebben, bleek er een thymoom de onderliggende oorzaak te zijn. Door fantastisch handelen van de thoraxchirurgen en de longartsen van het Erasmus MC is Ian inmiddels klachtenvrij en voorlopig schoon verklaard.

Door op 17 oktober een halve marathon te lopen voor het Erasmus Thoraxcentrum, wil hij zijn dankbaarheid uitspreken voor de geweldige behandeling, het geloof en vertrouwen in zijn klachten en het teruggeven van een toekomst. Daarnaast hoopt hij dat er meer kennis vergaard kan worden, waardoor lotgenoten eerder gediagnosticeerd kunnen worden.

Ian Blom

Deel via

Lees verder...

  1. 8 september 2021 RTL Boulevard: De vlag mag uit bij Sylvia uit MAFS: 'Tumor is geslonken'
    Lees verder
  2. 7 september 2021 Podcast: Dit is het verschil tussen longkanker bij rokers en niet-rokers: ‘Grotere schade biedt betere behandelopties’
    Lees verder
  3. 3 september 2021 Feyenoord voetballer Ridgeciano Haps belandde na ziekte vader in het ziekenhuis: ’Mentaal en fysiek zo gebroken’
    Lees verder