Zondag 9 mei 2021 is het Moederdag. Zet jij jouw moeder graag in het zonnetje met een cadeau? En wil je patiëntenorganisatie Longkanker Nederland gratis sponsoren? Dat kan! Koop je cadeautje online via SponsorKliks en steun ons zonder dat het jou extra geld kost.

Hoe werkt SponsorKliks?

Webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Zalando, Thuisbezorgd en Hema betalen voor elke bestelling een (kleine) vergoeding aan een goed doel. Wanneer je via onze SponsorKliks pagina iets op deze websites bestelt, gaat een deel van de vergoeding naar Longkanker Nederland. Voor jou verandert er niets. Je betaalt gewoon dezelfde prijs en kunt zo gratis onze patiëntenorganisatie steunen.

Let op: gebruik wel onze sponsorlink om iets te bestellen bij de webwinkel. Je vindt alle webwinkels en de bijbehorende sponsorlinks op onze SponsorKliks pagina. Kies de webwinkel en klik op bestel.

Steun ons

Door jouw steun via SponsorKliks kunnen wij ons werk blijven doen voor mensen longkanker. Er zijn ook andere manieren om onze patiëntenorganisatie te steunen, bijvoorbeeld via een lidmaatschap of donatie. Kijk hier voor meer informatie.

Moederdag

Deel via

Lees verder...

  1. 22 april 2021 Brief aan informateur: verzoek nieuwe kabinet om bevolkingsonderzoek naar longkanker op te nemen in Regeerakkoord
    Lees verder
  2. 21 april 2021 Mensen met medische indicatie krijgen voorrang op vaccinatie tegen het coronavirus
    Lees verder
  3. 15 april 2021 Webinar over mutaties op dinsdag 20 april (voor patiënten)
    Lees verder