Zondag 8 mei 2022 is het Moederdag. Zet jij jouw moeder graag in het zonnetje met een cadeau? En wil je patiëntenorganisatie Longkanker Nederland gratis sponsoren? Dat kan! Koop je cadeautje online via SponsorKliks en steun ons zonder dat het jou extra geld kost.

Hoe werkt SponsorKliks?

Webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Zalando, Thuisbezorgd en Hema betalen voor elke bestelling een (kleine) vergoeding aan een goed doel. Wanneer je via onze SponsorKliks pagina iets op deze websites bestelt, gaat een deel van de vergoeding naar Longkanker Nederland. Voor jou verandert er niets. Je betaalt gewoon dezelfde prijs en kunt zo gratis onze patiëntenorganisatie steunen.

Let op: gebruik wel onze sponsorlink om iets te bestellen bij de webwinkel. Je vindt alle webwinkels en de bijbehorende sponsorlinks op onze SponsorKliks pagina. Kies de webwinkel en klik op bestel.

TIP- Sponsorlink webwinkel in lijst met favorieten

Bestel je vaker iets bij dezelfde webwinkel? Sla de sponsorlink van de webwinkel dan op in jouw lijst met favorieten (bookmarks). Dan hoef je niet steeds via onze SponsorKliks pagina naar de website van de webwinkel te gaan om iets te bestellen.

Steun ons

Door jouw steun via SponsorKliks kunnen wij ons werk blijven doen voor mensen longkanker. Er zijn ook andere manieren om onze patiëntenorganisatie te steunen, bijvoorbeeld via een lidmaatschap of donatie. Kijk hoe jij ons kunt steunen.

Moederdag

Deel via

Lees verder...

  1. 29 april 2022 Oproep: mensen gezocht die mee willen werken aan video over uitzaaiingen in de hersenen
    Lees verder
  2. 28 april 2022 Belangrijke bijeenkomst over bevolkingsonderzoek naar longkanker
    Lees verder
  3. 26 april 2022 Jaarverslag 2021: lees wat we allemaal hebben bereikt
    Lees verder