Op 4 februari organiseert het Netwerk Massage bij Kanker een interactief webinar over wat massage bij kanker voor jou kan betekenen in het ziekteproces. Je krijgt informatie en advies van ervaringsdeskundigen, Sophia van de Boogerd, internist oncoloog en Pieter Koopmans, oncologieverpleegkundige.

Iedereen heeft behoefte aan ontspanning. Een moment waarin je even niets hoeft. En dat is zeker zo als je ziek bent, midden in de behandelingen zit of kampt met de late gevolgen van de behandelingen. Aanraking is een levensbehoefte en geeft diepe ontspanning.

Wat kan massage voor jou betekenen in het ziekteproces? Dat is waar dit webinar over gaat. Speciaal voor Wereldkankerdag op 4 februari geven leden van het Netwerk Massage bij Kanker, een ervaringsdeskundige en oncologieverpleegkundige, informatie over wat massage kan betekenen en beantwoorden al jouw vragen! Met daarbij muziek, bewegen en meditatie!



Deel via

Lees verder...

  1. 1 februari 2022 Alle onderzoeken naar nieuwe medicijnen tegen longkanker op website Longkanker Nederland
    Lees verder
  2. 29 januari 2022 Webinar voor patiënten met kanker en hun naasten: ‘Wat kan ik zelf doen? De regie houden bij de diagnose kanker’
    Lees verder
  3. 26 januari 2022 Doe mee en vul de vragenlijst in over Samen beslissen
    Lees verder