Ties Mulders foto Linked In

Je mag altijd alle vragen stellen aan je arts of verpleegkundige. Alleen niet iedereen durft dat. Daarom kan je ook je vraag aan een arts stellen via onze website. Al je vragen over longkanker kan je stellen op onze website via Vraag het de arts. Je vindt daar ook vragen van anderen en de antwoorden die artsen daarop gaven.

Je kunt via onze website je vraag stellen aan longartsen, verpleegkundig specialisten, een longchirurg, een patholoog, een radioloog, een radiotherapeut, een ziekenhuisapotheker en een nucleair geneeskundige.

Ties Mulders is radioloog en nucleair geneeskundige. Hij werkt sinds 2020 in het Erasmus MC in Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in de beeldvorming van longtumoren en mediastinale tumoren. Hij komt het team van zorgverleners waar je je vraag aan kan stellen versterken.

Je kunt bij hem terecht met alle vragen over beeldvorming (denk aan foto’s, echo of scans zoals CT, PET-CT of MRI) bij longkanker. Of over scans met radioactieve stofjes. Bijvoorbeeld over wat je op PET-scans kan zien, wat het verschil is met een CT scan; of wanneer een bepaalde scan het meest geschikt voor jouw situatie.

Stel hier jouw vraag:Deel via

Lees verder...

  1. 31 mei 2024 31 mei Anti-Tabaksdag
    Lees verder
  2. 28 mei 2024 Vragenlijst longkanker: informatie, kennis en betrokkenheid bij samen beslissen (Lung Cancer Europe)
    Lees verder
  3. 21 mei 2024 Enquête: begeleiding bij longoperaties
    Lees verder