Het is november. De maand waarin wereldwijd extra aandacht wordt gevraagd voor longkanker. Die aandacht is hard nodig, want nog steeds krijgen heel veel mensen longkanker. Hierdoor kent iedereen wel iemand die longkanker heeft of eraan is overleden. Wil je deze maand jouw steentje bijdragen? Vraag dan ook aandacht voor longkanker.

Banner Longkankermaand 2021

Longkanker Nederland is er voor jou
Longkanker Nederland is de patiëntenorganisatie die opkomt voor mensen met longkanker in Nederland. Tijdens de longkankermaand gebruiken wij het witte lintje dat symbool staat voor longkanker. Deze maand delen we elke dag - 30 dagen lang - een bericht over longkanker. We geven informatie over welke klachten kunnen wijzen op longkanker, over onderzoeken en behandelingen. Ook vertellen we wat we allemaal doen. Wist je dat je bij ons terecht kunt voor al jouw vragen over longkanker? Of dat we je in contact brengen met mensen die ook door longkanker geraakt worden?

Vraag ook aandacht voor longkanker

Niet iedereen weet dat november de maand is voor extra aandacht voor longkanker. En dat het witte lintje bij longkanker hoort. Besteed deze maand ook aandacht aan longkanker en gebruik het witte lintje en #longkankermaand bij al je berichten op social media. Of deel onze berichten zodat we samen meer mensen met longkanker kunnen bereiken. En verwijs mensen met longkanker en hun familie naar onze patiëntenorganisatie.

Doe meer en collecteer!

Wil je nog meer doen? Ga dan met jouw eigen digitale collectebus ‘online de straat op’ en collecteer voor Longkanker Nederland. Jouw opbrengst gebruiken we geheel voor het bereiken van onze doelen. Elke bijdrage is welkom: klein of groot!

Samen bereiken we meer mensen met longkanker.

Alvast bedankt voor jouw hulp!

Digicollect logo


Deel via

Lees verder...

  1. 31 oktober 2021 Longkankermaand: collecteer voor Longkanker Nederland
    Lees verder
  2. 27 oktober 2021 Yvian Jenniskens haalt € 5.082,00 op met actie Lopen tegen longkanker
    Lees verder
  3. 26 oktober 2021 Een op de drie kankerpatiënten voelt zich eenzaam
    Lees verder