Het is Yvian Jenniskens gelukt om op 24 oktober 10,55 kilometer te wandelen voor Longkanker Nederland! Met een eerdere actie haalde ze al geld op voor KWF. De totale opbrengst van beide acties is € 5.082,00!

De KWF-opbrengst wordt besteed aan weefselonderzoek bij Maastricht UMC+. Het resterende bedrag (2539 euro) wordt gebruikt voor een symposium over longkanker, nieuwe onderzoeken en behandelmogelijkheden. Deze bijeenkomst voor patiënten, zorgprofessionals en onderzoekers wordt georganiseerd door Maastro en Longkanker Nederland.

Yvian: "Tien kilometer wandelen....klinkt simpel en dat was het tot voor kort ook. Maar nu, met mijn tumoren aan boord, waren het 10,55 heel zware, pijnlijke en vermoeiende kilometers.

Maar met in gedachte twee super stoere jonge lotgenoten (Eva en Niels) én met de aanwezigheid van zoveel lieve mensen, is het wandelen van die 1/4 marathon -op een zonovergoten herfstdag- toch gelukt🙏

Nu uitrusten en op naar de volgende behandeling."

We zijn trots op Yvian dat ze de kwart marathon heeft uitgelopen! Wat een topprestatie! We bedanken haar voor inzet en het opgehaalde geld. Hier gaan we een mooi symposium van organiseren.

Loop jij ook mee tegen longkanker?

Yvian startte 24 oktober 2021 de actie Lopen tegen longkanker. Maar jij kunt ook iets doen. Yvian daagt iedereen uit om voor 31 december 2021 een route te wandelen om zo samen meer bekendheid en aandacht te geven aan longkanker.

Yvian 24 10


Deel via

Lees verder...

  1. 26 oktober 2021 Een op de drie kankerpatiënten voelt zich eenzaam
    Lees verder
  2. 20 oktober 2021 Wandelactie Yvian op voorpagina Veldhovens Weekblad
    Lees verder
  3. 19 oktober 2021 In memoriam Boelien Geerts
    Lees verder