In hoeverre voel(de) jij je emotioneel gesteund door je naasten en krijg of kreeg je praktische hulp van de mensen om je heen? En voel(de) je je begrepen door familie, vrienden en bekenden?

Met deze Doneer Je Ervaring-vragenlijst zijn we als patiëntenorganisaties verenigd in NFK, op zoek naar de ervaringen van mensen die kanker hebben (gehad) en van mensen met erfelijke of familiaire aanleg voor kanker. Als patiëntenorganisaties willen wij graag weten in hoeverre patiënten zich gesteund en begrepen voelen, zowel door hun naasten als door professionals.

Graag vragen we je om anoniem je ervaring te delen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Waarom deze vragenlijst?

Aangezien sociale steun, begrip en nazorg van invloed zijn op de kwaliteit van leven van mensen met kanker, willen we inzicht krijgen in ieders ervaringen hiermee. De uitkomsten van deze peiling kunnen ons als patiëntenorganisaties helpen om gericht op te komen voor mensen die onvoldoende steun, begrip en nazorg ervaren.

De resultaten van de vragenlijst delen wij op 26 oktober 2021 op onze website.

Initiatiefnemers
Deze peiling is een initiatief van de kankerpatiëntenorganisaties verenigd in NFK. Longkanker Nederland is hierbij aangesloten.Deel via

Lees verder...

  1. 29 maart 2021 Niels heeft longkanker: Als eerste Nederlander krijgt hij wit lintje voor het delen van zijn persoonlijke verhaal
    Lees verder
  2. 22 maart 2021 Vrijdag 26 maart: eerste Europese ROS1 webinar
    Lees verder
  3. 18 maart 2021 Vragen over longkanker? Vraag het de arts
    Lees verder