Vrijwilligers bedankt groter lettertype

Vandaag is het nationale vrijwilligersdag. Op deze dag willen wij als patiëntenorganisatie Longkanker Nederland onze vrijwilligers nog eens extra bedanken. We krijgen vaak te horen dat we zoveel en zulke goede dingen doen. Jullie zijn zeker een enorme organisatie? Ja en nee. Wij bestaan vooral door al het werk dat vrijwilligers voor ons doen.

Graag bedanken wij daarom onze bestuursleden die toezicht houden op ons werk en ons advies geven als nodig. Zij ontvangen hiervoor alleen een vrijwilligersvergoeding. Maar vooral bedanken wij de patiënten, naasten en nabestaanden die hun ervaring inzetten om anderen te helpen. Hoe bijzonder is dat?! Dat jou iets verschrikkelijks overkomt en dat je de kracht weet te vinden om met jouw kennis anderen te helpen. Veel van onze vrijwilligers hebben stadium 4 longkanker. Dat betekent dat zij waarschijnlijk niet meer beter worden. Jouw tijd is dan enorm kostbaar. Dat je die tijd inzet om Longkanker Nederland te helpen om de zorg voor mensen met longkanker te verbeteren, dat is zo bijzonder, dat is niet te beschrijven.

Ook bedanken wij al die artsen, verpleegkundig specialisten en oncologieverpleegkundigen die naast hun enorm drukke en intensieve werk altijd voor ons klaar staan. Ze helpen ons met het beantwoorden van vragen van patiënten en hun familie, ze lezen mee met informatiematerialen die we maken, ze organiseren samen met ons bijeenkomsten voor patiënten en werken mee aan onze campagnes om meer aandacht te vragen voor longkanker.

Je mag er trots op zijn dat je vrijwilliger bent! Wij zijn in ieder geval trots op jou en dankbaar dat jij er met ons voor mensen met longkanker bent.

Dankjewel!Deel via

Lees verder...

  1. 5 december 2023 We kijken terug op een mooie campagne, ook Conny wil graag haar verhaal delen
    Lees verder
  2. 30 november 2023 Het verhaal met de witte sjaal: Dion, haar vader overleed aan longkanker in zijn plaats strijdt zij voor een bevolkingsonderzoek
    Lees verder
  3. 29 november 2023 Iedereen met longen kan longkanker krijgen, herken de symptomen
    Lees verder