Wandel je graag? En doe je wel eens mee aan wandelevenementen? Wil je dat combineren met geld ophalen voor patiëntenorganisatie Longkanker Nederland? Wandel voor ons en maak jouw eigen online collectebus aan en collecteer! Met jouw ingezamelde geld kunnen wij mensen met longkanker en hun familie blijven helpen.

Als dank krijg je van ons een Longkanker Nederland shirt (of meerdere shirts als je meer dagen loopt) met daarop ‘Wij komen op voor mensen met longkanker’ en ons logo. Ook krijg je eeuwige roem via onze sociale media! Loop je niet maar wil je wel iets doen? Steun dan een van de deelnemers met een donatie in een collectebus.

Wanneer jij voor ons collecteert maak je voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact mogelijk. En dankzij jouw bijdrage versterken we wetenschappelijk onderzoek en kunnen mensen met longkanker en hun familie bij ons terecht met hun vragen. Het opgehaalde geld komt dus goed terecht.

Doe mee!

Geef je op als deelnemer en we nemen contact met je op voor jouw T-shirt maat. Je kunt ook al jouw collectebus aanmaken en geld ophalen.

Aan welke wandelevenementen kan ik meedoen?

Er zijn wandelingen genoeg! Het is aan jou welke wandeling bij je past. Kies je voor een korte afstand of ga je voor de 50 kilometer. In de buurt of verder weg. Een klein of een groot evenement. Alleen of met een groepje. Om je te inspireren staan hieronder wat wandelevenementen genoemd.

Wandel voor Longkanker Nederland

Deel via

Lees verder...

  1. 9 juni 2022 Oproep aan alle gekozen raadsleden van de Nederlandse gemeenten
    Lees verder
  2. 2 juni 2022 Loop jij de Vierdaagse voor Longkanker Nederland? Geef je op!
    Lees verder
  3. 1 juni 2022 Donderdag 16 juni bijeenkomst voor mensen met longkanker met een mutatie
    Lees verder