Ben jij ernstig ziek of herstellende? Is er een speciaal iemand die jou door deze moeilijke periode heen sleept of heeft gesleept? En heb je een boodschap voor diegene? Dan hebben wij iets voor jou!

Van zaterdag 23 september tot en met zondag 8 oktober
In de week van 23 september tot en met 8 oktober 2023 geven 14 fotografen van het Moment Design Collectief opnieuw, door heel Nederland, gezamenlijk 100 gratis fotosessies weg aan mensen met een ingrijpende ziekte. Laat je fotograferen samen met die ene, speciale persoon die jou in deze periode met alle liefde omringt. Dat kan je partner zijn of je kind, je vader of moeder. Of misschien wel je gezin. Jij bepaalt wie je meeneemt naar de fotosessies.

Laat je hart spreken
Jouw ziekte heeft ongetwijfeld veel impact op jullie relatie. Tijdens de fotosessies krijg je de gelegenheid om je hart te laten spreken. Zeg wat je al die tijd al voelt, maar nooit hardop hebt durven zeggen. Lucht je hart! Wij beloven je een verrassende, onvergetelijke fotosessie met als resultaat: foto’s waar het leven en de liefde vanaf spat.

Moment Design
Als Moment Designers fotograferen wij mensen graag zo natuurlijk mogelijk. Het liefst buiten, op een mooie of bijzondere locatie met natuurlijk licht. We doen niet aan poseren of gemaakt lachen. Je hoeft zelfs niet in de camera te kijken. In plaats daarvan stelt de fotograaf jullie vragen die je aan het denken zetten. Samen zetten we de tijd heel even stil. We halen mooie herinneringen op en maken ondertussen weer nieuwe. Er is ruimte voor elk gevoel, elke emotie. Jij mag het zeggen – een van ons legt het voor je vast.

“Het gaat niet om de ziekte, maar om wat er tussen jullie is en altijd zal zijn. Het wordt onvergetelijk!”

Foto’s als energiebron
We bieden je een bijzondere, unieke ervaring. Het op de foto gaan is een echte belevenis vol plezier. Na de fotosessie zal de fotograaf de foto’s uitzoeken en bewerken. In overleg met de fotograaf maak je een afspraak hoe het resultaat bekeken en uitgezocht kan worden. Je ontvangt één foto (digitaal bestand) naar keuze als herinnering aan deze mooie en bijzondere dag. Uiteraard is het mogelijk meer foto’s uit te zoeken, hier kunnen kosten aan verbonden zijn. De fotograaf zal je hierover vooraf informeren.

Missie geslaagd
Onze missie is geslaagd als wij jouw gevoel voor die ene, speciale rots in de branding tastbaar hebben gemaakt. Wij hopen dat de ervaring en het eindresultaat jou nieuwe energie geeft om de ziekte te dragen.

“Een foto is als een kapstok voor mooie herinneringen”

Wil je meer weten over Moment Design, klik hier!

Meld je nu aan voor een gratis fotoshoot tijdens de betekenisweek!

NB niet alle mensen in bovenstaande film zijn ingrijpend ziek.Deel via

Lees verder...

  1. 1 september 2023 6 oktober Themamiddag kwaliteit van leven met en na radiotherapie georganiseerd door MAASTRO
    Lees verder
  2. 31 augustus 2023 15 november: Training Samen Beslissen en Proactieve Zorgplanning bij longkanker - voor verpleegkundig specialisten en oncologieverpleegkundigen
    Lees verder
  3. 29 augustus 2023 Boek voor mannen met een ongeneeslijke ziekte: Echt de Sjaak!
    Lees verder