Wij, longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker, voeren al sinds 2008 actie tegen de tabaksindustrie en gaan hier vastberaden en onvermoeibaar mee door. In 2008 richtten we de Stichting Rookpreventie Jeugd op. Wij willen mensen bewust maken van de invloed van de tabaksindustrie, die rookwaar met opzet zo verslavend mogelijk maakt en haar uitgekiende marketing specifiek op kinderen richt.

Om dit te kunnen stoppen is een grote maatschappelijke beweging nodig. Daarom willen wij nu, sámen met patiënten, partners, nabestaanden en iedereen die vindt dat tabak de wereld uit moet, met Sick of Smoking een gezicht geven aan de verschrikkelijke gevolgen van roken. Wij willen samen een vuist maken en samen strijden voor een tabaksvrije wereld, liefst zo snel mogelijk.

Vragenlijst

Heel graag zouden wij willen weten wat ú in dit kader zou willen. Waar heeft u behoefte aan? We hebben daarom een paar vragen aan u, het beantwoorden kost maximaal een minuutje. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Wij danken u hartelijk voor uw input, hopelijk kunnen wij antwoord geven op uw behoeftes en die van uw lotgenoten. Heel graag zien we u binnenkort binnen deze nieuwe Sick of Smoking beweging terug!Deel via

Lees verder...

  1. 27 mei 2021 Veel aandacht voor The White Ribbon Tour
    Lees verder
  2. 26 mei 2021 John Franke in NRC XTR: ‘De tijd die ik nog heb, wil ik zo maximaal mogelijk benutten’
    Lees verder
  3. 20 mei 2021 Deelnemers The White Ribbon Tour veel succes!
    Lees verder