Zondag 19 juni 2022 is het Vaderdag. Wil jij jouw vader verrassen met een cadeau? En wil je patiëntenorganisatie Longkanker Nederland gratis sponsoren? Dat kan! Koop je cadeautje online via SponsorKliks en steun ons zonder dat het jou extra geld kost.

Hoe werkt SponsorKliks?

Webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Zalando, Thuisbezorgd en Hema betalen voor elke bestelling een (kleine) vergoeding aan een goed doel. Wanneer je via onze SponsorKliks pagina iets op deze websites bestelt, gaat een deel van de vergoeding naar Longkanker Nederland. Voor jou verandert er niets. Je betaalt gewoon dezelfde prijs en kunt zo gratis onze patiëntenorganisatie steunen.

Let op: gebruik wel onze sponsorlink om iets te bestellen bij de webwinkel. Je vindt alle webwinkels en de bijbehorende sponsorlinks op onze SponsorKliks pagina. Kies de webwinkel en klik op bestel.

TIP- Sponsorlink webwinkel in lijst met favorieten

Bestel je vaker iets bij dezelfde webwinkel? Sla de sponsorlink van de webwinkel dan op in jouw lijst met favorieten (bookmarks). Dan hoef je niet steeds via onze SponsorKliks pagina naar de website van de webwinkel te gaan om iets te bestellen.

Steun ons

Door jouw steun via SponsorKliks kunnen wij ons werk blijven doen voor mensen longkanker. Er zijn ook andere manieren om onze patiëntenorganisatie te steunen, bijvoorbeeld via een lidmaatschap of donatie. Kijk hier voor meer informatie.

Vaderdag instagram

Deel via

Lees verder...

  1. 10 juni 2022 Wandel voor Longkanker Nederland en haal geld op
    Lees verder
  2. 9 juni 2022 Oproep aan alle gekozen raadsleden van de Nederlandse gemeenten
    Lees verder
  3. 2 juni 2022 Loop jij de Vierdaagse voor Longkanker Nederland? Geef je op!
    Lees verder